Vanhuus ja viisaus, vai vaan liika varovaisuus?









Välillä tuntuu ettei saa aikaseks mitään ku jää liikaa funtsaileen. Oispa kiva saada tehtyä Hyvin, mitä vaan.. 🙏 Mut sit et et ees alota, koska et voi olla varma lopputuloksesta? En oo ollu ihan aina tällänen...


Tää uus huusholli on toiminu yhenlaisena opettajana. Ainakin kärsivällisyyden osalta! Vielä viikko sitten siivoilin edellisten asukkaiden jäämistöä kaapeista ☺️☀️ En oikeen tiedä miltä tuntu niitten juttujen kaa.. Selkeesti kaksi nuorta virolaista miestä on asuttanut tätä ennen mua. Toisesta oli jopa kuva jossain id-kortissa. Tavallaan ihan kiehtovaa miettiä millasia tyyppejä ne on ollu, ja missä ne on nykyään.. Ehkä takas omassa maassa? Oh well..


Tähän saakka päällystyskin oli itseasiassa helppoa.  Success! 👍 Väri vastaa täysin yhtä alltime-lempikeittiöistä, hirsimetsäntiellä
Lahessa. ❤️


Jep.. Jäämistön perusteella oli helppoa päätellä, että nuorukaiset ovat tulleet raksahommien perässä Suomeen. Oli mittanauhaa ja ruuvia.. Ja sitten on tempastu ja laitettu omakin vuokrakeittiö..! 😎💪 Myös edellisistä päällysteistä oli hiukan jäljellä täällä.. 🙂 Kaapinoviin ne niitten laittamat fixit jäikin vielä..

Ite oon jotenkin aina aatellu, et mieluummin sä teet jotain ite ja näät sen sitten kannattiko vai ei..! Kirjoja lukemalla voi oppia jotain, ja kaveriltakin kuulla ihan hyviä juttuja 🙂 Mutta sit ihan lopulta.. Oma kokemus opettaa aina parhaiten. ❤️ Ainaki mulle! ☺️ Pitää vaan uskaltaa..


       Lepposaa päivää - ja sitä rohkeutta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

(uuden) Pyöreän pöydän (uudet) ritarit! ✨💪